η ομάδα

Διαχείριση έργου

Ιωάννα-Μυρτώ Χατζηγεωργίου

Η Ιωάννα κάνει τη διαχείριση του Τέμπο και υποστηρίζει επιπλέον την ομάδα στο κομμάτι της εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε. Είναι υπότροφος του προγράμματος START-Create Cultural Change τη χρονιά 2017-2018. Δραστηριοποιείται στον τομέα της μη τυπικής και άτυπης μάθησης τα τελευταία 15 χρόνια συμμετέχοντας, διοργανώνοντας και διδάσκοντας σε ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής νέων και επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς και γενικά όσους/όσες δουλεύουν με νέους/νέες.

Εκπαιδευτές ειδικής αγωγής

Μιχάλης Καπετανάκης

Ο Μιχάλης υποστηρίζει το Τέμπο στο κομμάτι της ειδικής αγωγής και τις στρατηγικές συμπερίληψης. Αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2008 μετεκπαιδεύτηκε στην ειδική αγωγή στο Παιδαγωγικό Τήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εργάστηκε 4 χρόνια στην Πρόσθετη Διδακτική Στηριξη σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και 6 χρόνια ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής σε γυμνάσια και λύκεια.

Παιδαγωγοί

Εύα Ιεροπούλου

Η Εύα είναι η μουσικοπαιδαγωγός του Τέμπο. Σπούδασε γλωσσολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, μουσικοπαιδαγωγικά και βιολοντσέλο. Με τον συνθέτη Κώστα Μπραβάκη, έχουν ιδρύσει το «Ωδείο Φίλιππος» στη Βέροια, στο οποίο διδάσκει βιολοντσέλο, και μουσική – θεατρική αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Παράλληλα ασχολείται με την παραγωγή μουσικών και θεατρικών παραστάσεων με πρωταγωνιστές και συντελεστές μικρούς μαθητές, καθώς επίσης και με τη σύνθεση και παραγωγή εναλλακτικών συνθεμάτων για παιδιά.

Νεφέλη Μπραβάκη

Η Νεφέλη είναι μουσικός και δασκάλα φωνητικής για το Τέμπο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδικότητα στη σύνθεση και είναι διπλωματούχος καθηγήτρια πιάνου. Τα τελευταία χρόνια είναι διευθύντρια του συνόλου GLEE στο Ωδείο Φίλιππος Βέροια καθώς και σε πολλά ακόμα ωδεία στη Νάουσα και τη Θεσσαλονίκη.

Αναστασία Ροδοπούλου

Φωτογράφοι

Βασίλης Μήτσος

Σοφία Περσεγγίδου

Graphic designers

Αναστασία Στεφανίδη

Άννα Παπαγεωργίου

Αρέσει σε %d bloggers: